Mannaert zet spelers op scherp: "Er moet een reactie komen tegen Leicester"

Redactie
| 26 reacties
Mannaert zet spelers op scherp: "Er moet een reactie komen tegen Leicester"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft zijn start van het seizoen helemaal gemist. En dat komt zwaar aan bij de trainersstaf, maar ook in de bestuurskamer. Vincent Mannaert geeft de spelers een duidelijke wenk: "Het is aan hen om dit om te buigen."

Mannaert windt er geen doekjes om. "Onze seizoensstart is allesbehalve goed. We waren liever met een ander gevoel aan de Champions League begonnen", geeft Mannaert toe bij Radio 1. "In eerste instantie is het de job van de spelers om het maximum te geven. Het is aan hen om dit om te buigen en daar hebben ze woensdag een fantastische gelegenheid voor. De Champions League is het mooiste forum voor een voetballer."

Mannaert wil een ander Club Brugge zien dan de ploeg die slechts 7 op 18 pakte. "In de Champions League begint iedere ploeg met 0 punten. We beginnen bovendien met een thuismatch tegen de Engelse kampioen Leicester City. Er moet een reactie komen en hopelijk is die er woensdag al."

In eerste instantie is het de job van de spelers om het maximum te geven

Preud'homme wijtte het aan een gebrek aan passie. "Ja, en dat gebrek aan passie zou niet mogen", zegt Mannaert. "Hoewel het eigen is aan Club Brugge, zou je toch mogen verwachten dat die passie elke wedstrijd aanwezig is. In eerste instantie is het de job van de spelers om het maximum te geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties