Preud'homme zoekt en vindt redenen: "We faalden in beide zaken"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 13 reacties
Preud'homme zoekt en vindt redenen: "We faalden in beide zaken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme maakte zich tijdens de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen behoorlijk druk langs de zijlijn. De trainer van Club Brugge zwaaide meermaals met zijn armen omdat er iets misliep.

“Jullie weten dat ik me druk maak als er iets niet gaat zoals ik het wil, hé”, vertelde Preud’homme op zijn persconferentie. En dan zijn analyse van de match: “Om te winnen moet je goals maken en zelf niet te veel doelpunten slikken.”

“Maar we faalden in beide onderdelen van het spel. Na twee minuten hadden we op voorsprong kunnen staan, maar de bal ging niet binnen. We gaven drie doelpunten weg. Het is gebleken dat je de fouten die wij maakten, cash betaalt in de Champions League en tegen dit soort tegenstrevers.”

"Ik had écht het gevoel dat er iets mogelijk was tegen dit Leicester"

Michel Preud'homme

Volgens de oefenmeester van de landskampioen viel er nochtans iets te rapen tegen Leicester City. “Ik had écht het gevoel dat er iets mogelijk was tegen deze ploeg. Stel je voor dat we hier op voorsprong komen. Dan krijg je een andere beleving.”

"Op voorhand hoopte ik dat we tijdens deze match voor een déclic konden zorgen. Een déclic voor het kampioenschap. Jammer genoeg was dat niet het geval. Nu moeten we hard blijven werken en trainen. Dat is het enige wat we kunnen doen", besloot Preud'homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties