Reactie Lichtpunt in de Brugse ondergang: "Blij dat ik mijn debuut eindelijk maakte"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 7 reacties
Lichtpunt in de Brugse ondergang: "Blij dat ik mijn debuut eindelijk maakte"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Brugse ontmanteling door Leicester City Football Club had misschien toch één lichtpuntje. Aanwinst Tomás Pina kon na een blessure eindelijk zijn debuut maken en hield het negentig minuten vol.

"Het was een beetje een debuut in mineur, aangezien het resultaat voor de ploeg helemaal niet goed was", aldus de Spanjaard na de wedstrijd. "We moeten hier lessen uit trekken, dit was gewoonweg niet goed genoeg."

Zelfs hij, als nieuwkomer, zag dat er meer uit deze ploeg te halen valt. "Je merkte aan alles dat dit team niet het niveau haalt dat intrinsiek mogelijk is. We slikken vooral te makkelijk goals. Daar moeten we uit leren. Als je geen doelpunten slikt, kan je pas denken aan de overwinning."

Er is meer te halen uit deze ploeg, dat merk je gewoon

Pina had toch nog iets om tevreden over te zijn. "Persoonlijk deed het deugd om na zo'n lange blessure eindelijk mijn debuut te maken en negentig minuten te kunnen spelen. Ik ben hier nu een paar maanden, nu mijn allereerste competitieve wedstrijd. Nu begint het pas voor mij.

"We hadden allemaal de illusie dat we in eigen huis goed konden beginnen, maar ik heb persoonlijk toch wat voldoening kunnen halen uit deze wedstrijd. Ik heb het fysiek negentig minuten vol kunnen houden. Het kan nu alleen maar beter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties