Geplaagde Bram Nuytinck krijgt steun van zijn ploegmakkers

Koen Frans
Koen Frans
| 7 reacties
Geplaagde Bram Nuytinck krijgt steun van zijn ploegmakkers
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht klopte gisteren Qabala met 3-1. Bij het tegendoelpunt ging de fel gecontesteerde Bram Nuytinck alweer niet vrijuit. Maar de andere Anderlecht-spelers nemen het op voor hun ploegmaat.

Na twintig minuten ging bij Bram Nuytinck het licht uit. De Nederlander ging onder een voorzet door, Bagaliy Dabo twijfelde niet en bracht de bordjes in evenwicht. Doelman Roef baalde dat hij geen clean sheet kon houden, maar nam het toch op voor zijn verdediger. "Iedereen maakt fouten", aldus Roef in Het Nieuwsblad.

Verdedigen doe je in ploeg. Als we een goal slikken dan mag iedereen zich dat aanrekenen.

"Of ik Bram moest troosten? Nee, hij is ook blij met de drie punten, dat is het enige wat telt. Kijk: ook de aanvallers maken fouten. Maar als een verdediger of ikzelf in de fout ga, is het meteen doelpunt en dan neemt dat andere proporties aan. Verdedigen doe je in ploeg. Als we een goal slikken dan mag iedereen zich dat aanrekenen", was Roef diplomatisch.

Ook Uros Spajic verdedigde zijn ploegmaat: "Bram is een goede gast, een harde werker ook. Maar iedereen maakt al eens een foutje. Hij moet gewoon blijven aanklampen en dan komt het wel goed", klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties