Reactie Hubert en Trezeguet regelden het spel: "Ik ga morgen niets tegen hem zeggen, hij is mijn stem beu"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Westerlo
| 3 reacties
Hubert en Trezeguet regelden het spel: "Ik ga morgen niets tegen hem zeggen, hij is mijn stem beu"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het middenveld van Moeskroen draaide gisteren op wieltjes. Of dat puur eigen kwaliteit of Westelse zwakte was, laten we in het midden. Feit is dat Trezeguet en Hubert onder elkaar de boel overheersten.

"Er zijn een aantal keerpunten in de competitie en deze wedstrijd was er één van", aldus kapitein David Hubert na de wedstrijd. "Iedereen heeft keihard gewerkt. Vroeger speelden we ook al goed, maar werkten we het niet af. Dat lukte vanavond wel."

Die jongen doet heel veel deugd aan deze groep

Trezeguet lijkt een godsgeschenk te worden voor de grensploeg. "Er was ook aangedrongen om iemand met creativiteit die de bal tussen de lijnen kan vragen. Die jongen doet heel veel deugd aan deze groep."

We zagen de twee middenvelders vaak aanwijzingen geven aan elkaar. "Ik denk dat hij mijn stem stilletjesaan beu is na deze week. Ik denk dat ik morgen misschien wat minder tegen hem ga zeggen", lachte Hubert.

"Het was ook voor het eerst dat we met ons drieën samen speelden (Hubert, Trezeguet en Stojanovic, red.). Die nieuwe jongens moesten dus ingepast worden. We hebben heel vaak gepraat deze week en ik ben blij dat het vruchten afwierp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties