Maanden terugvechten na een horrorblessure en dan Mourinho over je krijgen: "Waar was onze linksback"

Maanden terugvechten na een horrorblessure en dan Mourinho over je krijgen: "Waar was onze linksback"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho schuwt de conflicten niet, ook niet met zijn topspelers. Zo haalde hij eerder al eens uit naar Iker Casillas, Eden Hazard en Mario Balotelli. The Special One is niet te schuw om hen opzij te schuiven. Een waarschuwing voor Luke Shaw, die er gisteren flink van langs kreeg.

Manchester United verloor nu al drie keer op rij en Mourinho voelt de druk al. Na de nederlaag tegen Watford kreeg Luke Shaw de zwarte piet doorgeschoven. Nochtans is de linksachter pas terug na een dubbele beenbreuk. "Toen Watford de 2-1 maakte, kreeg Nordin Amrabat de bal op een meter of 25 meter van het doel."

"Maar waar was onze linksback? Die deed geen enkele moeite druk te zetten. Een week eerder gebeurde hetzelfde: Aleksandar Kolarov van ManCity kwam op aan de rechterkant en Shaw gaf totaal geen druk. Twee momenten in een week... Twee nederlagen. Dat kan dus niet."

Het moment waarop Shaw vorig seizoen tegen PSV een dubbele beenbreuk opliep.

Shaw werd er dan ook afgehaald en vervangen door Mepmhis. Mogelijk krijgt Daley Blind zo ook weer zijn kans de komende weken. De 21-jarige Shaw zal alvast weten wat hem te doen staat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties