Winst voor Hazard en co, pijnlijke avond voor Casteels

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Winst voor Hazard en co, pijnlijke avond voor Casteels
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München blijft ook na vijf speeldagen foutloos in de Bundesliga. De recordkampioen won met 0-1 bij Hamburg. Thorgan Hazard begon op de bank bij Borussia Mönchengladbach, maar won wel met 2-0 van Ingolstadt.

Ondanks zijn geweldige vorm moest Thorgan Hazard andermaal tevreden zijn met een plaatsje op de Gladbach-bank. Iets voor het uur mocht hij bij een 1-0 tussenstand invallen. Nadien zag hij Wendl nog scoren waardoor de Borussen staartploeg Ingolstadt puntenloos naar huis stuurden.

Koen Casteels beleefde een minder vrolijke avond. Na 85 minuten leek er bij een 0-1 stand voor Wolfsburg geen vuiltje aan de lucht, maar Werder Bremen zorgde voor een spectaculaire ommekeer. Dankzij late treffers van Thy en Gebre Selassie pakte de thuisploeg zijn eerste zege van het seizoen.

Landskampioen Bayern München zwoegde zich op het veld van Hamburg naar een moeizame 0-1 overwinning. Het was nota bene verdediger Joshua Kimmich die in de allerlaatste minuut van de reguliere speeltijd voor het enige doelpunt van de wedstrijd zorgde. Bayern blijft met het maximum van de punten alleen aan de leiding.

Hattrick Chicharito

Bayern Leverkusen mocht dan weer zijn Mexicaans goudhaantje Javier 'Chicharito' Hernandez danken. De voormalige spits van Man United maakte alle goals voor Leverkusen in de 2-3 uitzege bij Mainz.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties