Doelpuntenmachine ziet toppers in wording bij Genk
Redactie
| 6 reacties

Nikolaos Karelis denkt dat Susic en Colley waardige vervangers zijn voor de vertrekkers

Doelpuntenmachine ziet toppers in wording bij Genk
Foto: © Photonews

Nikolaos Karelis is na zijn vier doelpunten in de beker dé man 'in the picture' bij Genk. De Griekse spits denkt dat Genk - met al het aanwezige talent - dit seizoen al kan meespelen voor de titel.

Karelis wordt bij Genk serieus omringd, ondanks twee belangrijke vertrekkers. "Met Christian Kabasele en Neeskens Kebano hebben we twee belangrijke pionnen laten vertrekken, maar er is ook kwaliteit in de plaats gekomen", zegt hij in HLN.

Maar hun vertrek werd ook opgevangen en niet door de minsten. "Tino-Sven Susic en Omar Colley zijn twee toppers in wording. We zijn nog steeds aan het groeien en hebben het potentieel om heel ver te geraken", aldus Karelis.

We moeten er wel voor op letten dat woede en ontgoocheling niet omslaan in frustratie zoals dat wel het geval was na die tegengoal tegen Anderlecht

Met 10 op 21 is Genk echter karig beloond voor het geleverde spel. "We zijn veel beter dan die tiende plaats waar we nu staan. Als we rustig kunnen blijven, zullen de resultaten wel volgen. We moeten er wel voor op letten dat woede en ontgoocheling niet omslaan in frustratie zoals dat wel het geval was na die tegengoal tegen Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties