Doelpuntenmakers Buffel & Bailey: "Leermoment" & "Fantastische matchen"
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties

Buffel en Bailey reageren na winst tegen Sassuolo

Doelpuntenmakers Buffel & Bailey: "Leermoment" & "Fantastische matchen"
Foto: © photonews

Genk legde tegen Sassuolo een knappe prestatie op de grasmat. Thomas Buffel en Leon Bailey scoorden allebei in de 3-1 zege.

Vooral de goal van Buffel was een beauty. Hij zette de één-twee op met Pozuelo en rondde perfect af. "We zijn als elftal goed samen gebleven. We hebben niet te veel nagedacht na de recente nederlagen", klonk het bij de aanvoerder.

Genk drukte het gaspedaal in en had voldoende kansen om 5 of 6 keer te scoren. "We hebben snelle mensen, wij moeten niet achteruitleunen", weet Buffel die nog even terugkwam op de nederlaag in Wenen. "Het is toch zonde dat we daar een mooie uitgangspositie lieten liggen. Dat was een leermoment."

Recupereren

Leon Bailey geniet op zijn beurt met volle teugen van zijn eerste Europees avontuur. Hij voelt zich als een vis in het water. "Dit zijn de grote wedstrijden waar je het voor doet", lacht hij. "Ik doe dankzij de Europa League veel ervaring op. Ik hou van deze uitdaging."

Het Genkse goudhaantje zal enkel moeten opletten voor een mogelijke overbelasting met zoveel wedstrijden op korte tijd. "Ik voel natuurlijk wel dat ik heel veel speel. Het komt erop aan om goed te recupereren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties