"Roef mag sessie bijwonen om stembanden op te krikken"

Redactie
| 4 reacties
"Roef mag sessie bijwonen om stembanden op te krikken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Davy Roef mag zich zondagavond aan een heksenketel verwachten op Sclessin. En dus wordt het voor hem ook zaak om duidelijk en luid genoeg te communiceren, want makkelijk zal het in die omstandigheden niet worden. Jan Mulder heeft alvast een tip.

Uiteraard moeten we Davy Roef de tijd gunnen om te werken aan zijn mindere punten. Sterker nog: op dit moment heeft Anderlecht hem nodig en dat beseffen ze ook. De keeper van paars-wit kan uitgroeien tot een echte topper en dan zijn ze in het Astridpark voor een decennium zoet.

Roef werkt hard, maar in Saint-Etienne kon hij door het gejoel van de thuisfans zich niet verstaanbaar (genoeg) maken aan Bram Nuytinck. Iets wat ook qua geluid kan gebeuren op Sclessin. "De fans van Saint-Etienne hadden een stemcoach", aldus Jan Mulder in Het Laatste Nieuws. "Ze maakten gewoon dom kabaal en dat is goed voor een thuisploeg."

Dus moeten ze volgens de analist bij paars-wit ook een stemcoach inzetten voor de fans. "Al mag Roef een sessie bijwonen om de stembanden op te krikken. En hij mag gerust kiezen voor ROEF als wachtwoord." En dat rijmt dan weer op 'dikke poef', Michel Verschueren?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties