Ex-trainer van Antwerp krijgt steun van zijn club in Engels schandaal rond smeergeld: "Gebrek aan bewijs"

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Ex-trainer van Antwerp krijgt steun van zijn club in Engels schandaal rond smeergeld: "Gebrek aan bewijs"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jimmy Floyd Hasselbaink geniet nog steeds het vertrouwen van zijn club QPR. De ex-coach van Antwerp en gewezen topspits van onder andere Chelsea kwam in opspraak nadat ook zijn naam viel in het Engelse schandaal rond smeergeld in het voetbal.

Volgens het undercoveronderzoek van The Telegraph zou Hasselbaink bereid geweest zijn om geld aan te nemen bij de transfer van een speler naar zijn club QPR. De Nederlandse trainer ontkende alle beschuldigingen met klem. Na een intern onderzoek spreekt QPR de steun uit in coach Hasselbaink.

"De club kan bevestigen dat het interne onderzoek naar onze manager Hasselbaink is afgerond", communiceert tweedeklasser Queens Park Rangers via de officiële kanalen. "Tijdens het onderzoek heeft de club contact gezocht en gecommuniceerd met alle betrokken partijen, waaronder The Telegraph. De krant heeft de benodigde informatie niet kunnen overhandigen, ondanks meerdere verzoeken van de club en de advocaten van Hasselbaink."

Hij heeft toegegeven dat hij naïef is geweest.

"We hebben gevraagd naar het videomateriaal en een transcriptie van de gesprekken, maar we hebben niets ontvangen. Wegens gebrek aan bewijs staat het bestuur dus volledig achter Hasselbaink en zijn uitleg. Hij heeft toegegeven dat hij naïef is geweest en hij is herinnerd aan zijn taken en verantwoordelijkheden als manager van de club. Hij blijft aan als manager met unanieme steun van het bestuur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties