Reactie Van Der Bruggen met 1 goal en 1 assist, of waren het twee assists? "Vanmiddag pak ik alles mee"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties
Van Der Bruggen met 1 goal en 1 assist, of waren het twee assists? "Vanmiddag pak ik alles mee"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat met die tweede helft van Hannes Van Der Bruggen. De middenvelder tekende voor een uitstekende prestatie als invaller, maakte een goal én gaf een assist. Of wat was het nu?

De Pro League zorgt voor verwarring. Het doelpunt van Van Der Bruggen aan Coulibaly toewijzen is ronduit belachelijk, dat kan u hier nog eens zelf bekijken. Wat de middenvelder er zelf van denkt, is zo klaar als een klontje.

"De bal wijkt af, maar Coulibaly krijgt nog kansen genoeg om te scoren, dus hij mag hem aan mij geven", aldus Van Der Bruggen na de 3-0 overwinning tegen Zulte Waregem. Ook over zijn assist op Simon heerste twijfel.

Die bal op Simon is ook een assist, niet elke assist is een binnentikker

-Hannes Van Der Bruggen

Dat de aanvaller van Gent nog een half veld moest oversteken, was het argument. "Uiteraard is het een Ik wist dat Simon snel is en dat je die best wat dieper steekt. Geef die assist dus ook maar aan mij. Niet elke assist is een binnentikker. Met mijn bal schakelde ik Derijck, Hamalainen en Marrone uit."

"Vanmiddag pak ik alles mee wat ik kan meepakken", lachte Van Der Bruggen, die kon terugkijken op een uitstekende tweede helft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties