Reactie Vanhaezebrouck opgetogen met Simon, maar: "Had assistenkoning kunnen worden in één match"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Vanhaezebrouck opgetogen met Simon, maar: "Had assistenkoning kunnen worden in één match"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moses Simon was tegen Zulte Waregem alomtegenwoordig voor AA Gent. De kleine Nigeriaan dribbelde erop los, maar had af en toe toch wat meer overzicht kunnen gebruiken.

"We wisten al dat hij terug was", aldus Hein Vanhaezebrouck. "Alleen had hij vandaag zes assists kunnen geven, als hij een beetje het overzicht had bewaard was hij in één match gewoon assistenkoning geworden."

Simon had immers Coulibaly en Dejaegere alleen voor doel kunnen brengen. Die laatste dacht er het zijne van. "Maar jongens ik was vies op Simon", lachte Dejaegere na de wedstrijd zijn tanden bloot.

Maar jongens, ik was vies op Simon

-Brecht Dejaegere

Met een assist op Coulibaly en een doelpunt waren die zaken uiteraard snel vergeten en vergeven. "Vooral zijn goal was voortreffelijk", aldus Vanhaezebrouck. "Hij raakte nog zes keer de bal en elke tik was perfect. Daaraan zie je dat hij terug op zijn beste niveau zit."

Ook voor die mindere uitgespeelde kansen was de coach mild. "Wij hebben het geluk dat we aan de kant staan. We zijn nog fris om op te letten wat er allemaal precies gebeurt. Jongens die keihard werken missen soms dingen of hebben af en toe iets niet gezien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties