Duobaan Gevaert-Bico blijft hét gespreksonderwerp bij Antwerp: "Dit was een shock voor iedereen binnen en buiten de club"

Dirk Pieters en Redactie
| 102 reacties
Duobaan Gevaert-Bico blijft hét gespreksonderwerp bij Antwerp: "Dit was een shock voor iedereen binnen en buiten de club"
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het was vorige week zaterdag een verrassing van formaat. De terugkeer van David Gevaert naar de Bosuil geflankeerd door de beruchte John Bico. Ook op de vrijdagse persbabbel kwam de opvallende invulling van de sportieve staf nog eens ter sprake.

"Onze aanstelling was een shock voor iedereen binnen en buiten de club", liet de teruggekeerde Gevaert optekenen. "Maar het doel heiligt de middelen. Hopelijk kan dit shockeffect ook een positief effect hebben op de ploeg."

De constructie is op z'n zachtst gezegd bizar te noemen. Bico heeft als sportief manager de touwtjes in handen en neemt de eindbeslissingen. Hoe gaat Gevaert daarmee om?

Enkel bij Antwerp

"Onder deze constructie wilde ik enkel bij Antwerp aan de slag", aldus Gevaert die bij een andere club altijd 'nee' zou hebben gezegd tegen het voorstel. "Maar ik was fier om terug te mogen keren. Wat ik hier meemaakte, was fantastisch. Ik keer nu terug bij mijn familie, de drive is bijzonder groot om deze opdracht tot een goed einde te brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties