Heeft Bastian Schweinsteiger dan toch nog een toekomst bij Manchester United?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Heeft Bastian Schweinsteiger dan toch nog een toekomst bij Manchester United?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het avontuur van Bastian Schweinsteiger bij Manchester United kan je allesbehalve geslaagd noemen. De Duitse middenvelder kon er nog niet doorbreken en werd dit seizoen zelfs naar de B-kern verwezen.

Het was dé grote droom van Bastian Schweinsteiger om na een succesvolle periode bij Bayern ooit bij The Red Devils te voetballen. Zijn kinderdroom ging in vervulling in de zomer van 2015. De Duitser trok naar Old Trafford om er nieuwe successen te beleven.

B-kern

Maar wat een sprookje moest zijn, draaide uit op een nachtmerrie. Vorig jaar kwam Schweinie al amper aan spelen toe, maar nieuwe coach José Mourinho bracht daar geen verandering in. Integendeel, Schweinsteiger werd naar de B-kern gestuurd door de flamboyante Portugees.

Het loopt na een sterke start van United echt niet lekker de laatste weken en dus heeft Mourinho een opvallende beslissing genomen. Schweinsteiger mocht maandag opnieuw met de A-kern meetrainen. En dat is zeker opvallend, want vorige week werd de ploegfoto van United genomen en daar was geen plek voor de ex-middenvelder van Bayern München.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties