Borussia Dortmund mist sterspeler in kraker tegen Bayern, ook Robben is nog niet fit

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Borussia Dortmund mist sterspeler in kraker tegen Bayern, ook Robben is nog niet fit
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Dortmund hoopten ze voor de topper tegen Bayern München weer een beroep te kunnen doen op Marco Reus. Klachten aan de hiel houden de Duitse internationale echter nog wat langer aan de kant. Ook Arjen Robben zal dit weekend niet in actie komen.

Marco Reus staat al maanden aan de kant met een spierblessure en miste zo ook het EK in Frankrijk. De 27-jarige Duitser trainde deze week weer volop mee bij Dortmund en leek daardoor tegen Bayern München eindelijk zijn rentree te kunnen maken, maar nieuwe klachten aan de hiel houden hem uit de selectie van Thomas Tuchel.

"We willen niets riskeren, aangezien hij al heel lang aan de kant heeft gestaan", zei de Dortmund-coach op de persconferentie. Bayern moet het in Dortmund dan weer zonder Arjen Robben doen. De Nederlander is nog niet helemaal hersteld van een kleine blessure die hij opliep in de interland tegen Luxemburg.

Borussia Dortmund staat pas vijfde in de Bundesliga. De Schwarzgelben tellen zes punten minder dan eeuwige rivaal Bayern München, dat de leiding deelt met het verrassende RB Leipzig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties