#KomaanRudy: supporter Lierse in kritieke toestand na match in Tubeke

#KomaanRudy: supporter Lierse in kritieke toestand na match in Tubeke
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse bracht de wedstrijd in Tubeke tot een goed einde en staat daardoor helemaal bovenaan in 1B. Maar over de wedstrijd werd een erg donkere schaduw gelegd, want supporter Rudy R. kreeg na de wedstrijd een hartstilstand.

"Deze namiddag meteen na de wedstrijd kreeg Lierse supporter Rudy R. een hartstilstand bij het verlaten van het stadion van Tubize. Na tussenkomst van een aantal Lierse-supporters en de kort daarna toegesnelde ambulance en MUG werd Rudy gereanimeerd", aldus Lierse in een facebookbericht.

"Hij werd in zeer kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis van Nijvel, waar hij in een kunstmatige coma wordt gehouden. De eerste 48 uur worden nu cruciaal. Zijn familie wil langs deze weg ook de Lierse supporters Bert Hooyberghs (SC Nodderwaak) en Rigo Smidts (SC Het Anker) bedanken die Rudy ter plaatse als eersten reanimeerden."

"De gehele Lierse familie is vanavond in gedachte bij Rudy en zijn familie, en hoopt op een goede afloop. #KomaanRudy", aldus nog de club uit eerste nationale B. Wij willen meteen van de gelegenheid gebruik maken om de familie en vrienden van Rudy veel sterkte toe te wensen in deze onzekere tijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties