Reactie Ontgoochelde Thoelen na twee vermijdbare tegendoelpunten AA Gent: "De tweede niet, eerste zéker mijn fout"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Gent
| 4 reacties
Ontgoochelde Thoelen na twee vermijdbare tegendoelpunten AA Gent: "De tweede niet, eerste zéker mijn fout"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent kwam donderdagavond in de Europa League niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen het Portugese Braga. Gent slikte tot twee maal toe een doelpunt nadat doelman Yannick Thoelen een schot loste. Pech voor de goalie, die net goed en wel vertrokken leek tussen de palen.

“Ik sta hier natuurlijk niet met een blij gevoel. Het is klote, hé”, stak een ontgoochelde Thoelen na de wedstrijd van wal. Niet zijn beste match, en dat besefte de doelman ook. Chapeau, want hij voelde zich niet te min om zijn verhaal te doen.

“Dat we de drie punten niet pakten, is ook een deel mijn verantwoordelijkheid. Ik ben groot genoeg om dat toe te geven. We speelden nochtans goed en gaven weinig weg. Het is dan ook jammer dat we niet konden winnen.”

"Tweede tegengoal niet mijn fout, de eerste zéker wel"

Thoelen analyseerde ook de twee doelpunten. “De eerste is een zwabberbal, die ik niet goed genoeg wegwerk waardoor Braga kan profiteren. Ik had die bal naar buiten toe moeten slaan of alleszins beter moeten verwerken.”

“Bij het tweede tegendoelpunt is het een andere situatie. Dat is een redding puur op reflex. Het is dan ook heel jammer dat Mitrovic net niet op tijd bij de bal kon en Braga opnieuw kon profiteren. Het was zo’n actie waarbij het wat tegenzat”, aldus de doelman. Conclusie, Yannick? “De tweede tegengoal was niet mijn fout, de eerste zéker wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties