Bjorn Ruytinx beleefde nog geen leuk seizoen bij Beerschot-Wilrijk: "Focus op de terugronde"

Tim Bex
Tim Bex
| 0 reacties
Bjorn Ruytinx beleefde nog geen leuk seizoen bij Beerschot-Wilrijk: "Focus op de terugronde"
Foto: © jan mees

Voor Bjorn Ruytinx was dit seizoen bij Beerschot-Wilrijk nog geen succesverhaal. De 36-jarige aanvaller viel in de voorbereiding uit met een gebroken teen en toen hij eindelijk terug fit was, viel hij weer uit.

Maar nu staat Ruytinx er weer. De afgelopen wedstrijden speelde hij enkele minuten tegen White Star en Coxyde. "Ik heb hard gewerkt tijdens mijn revalidatie", vertelt Ruytinx op de website van Beerschot-Wilrijk. "Maar ik miste matchritme, maar dat krijg ik nu ook terug stilaan."

Ik was verrast dat ik tegen White Star al mocht invallen

Na maanden blessureleed mocht Ruytinx dan eindelijk terug enkele minuten spelen tegen White Star. "ik was enigszins verrast dat ik tegen White Star al mocht invallen, want toen had ik amper twee echte groepstrainingen in de kuiten. Maar aangezien de coach weinig andere opties had, was dat ergens wel logisch."

Zaterdagavond trekt Beerschot-Wilrijk naar Oosterzonen, mét Bjorn Ruytinx in de kern. Beerschot staat momenteel eerste in het klassement na twaalf speeldagen. De eerste achtervolger, Dessel Sport, volgt op vier punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties