Tottenham-Belgen geven voorsprong weg en zien Chelsea naar de koppositie springen

Tim Bex
Tim Bex
| 1 reacties
Tottenham-Belgen geven voorsprong weg en zien Chelsea naar de koppositie springen
Foto: © photonews

In de Premier League is de topper van speeldag dertien gespeeld. Chelsea nam het in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. Van de zes Belgen stonden er vier op het veld.

Al na elf minuten mocht Thibaut Courtois zich omdraaien. Een afstandsschot van Christian Eriksen vloog heerlijk tegen de touwen. Tottenham leek de rust met een voorsprong in te gaan, maar daar besliste Pedro anders over. In de 45e minuut zette hij de 1-1 op het scorebord.

Meteen na de pauze kwam Chelsea op voorsprong. Moses kon de bal via Vertonghen en Lloris binnenwerken. Chelsea stond na de pauze als enige ploeg op het veld en Alonso miste nog onbegrijpelijk de 3-1. Dankzij de overwinning springen The Blues naar de koppositie in het klassement.

Match van de Rode Duivels

Thibaut Courtois, Eden Hazard, Michy Batshuayi, Jan Vertonghen, Mousa Dembélé en Toby Alderweireld. Chelsea-Tottenham is niet alleen de topper van speeldag dertien in de Premier League, ook was het een duel tussen vele Rode Duivels.

Van de zes Belgen verschenen er vier aan de aftrap. Toby Alderweireld was nog out met een blessure en Michy Batshuayi bleef alweer negentig minuten op de bank.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties