Thierry Henry onder de indruk van Rode Duivel: "De manier waarop hij verdedigt, zijn work rate en wat hij doet voor de ploeg"

Redactie
| 1 reacties
Thierry Henry onder de indruk van Rode Duivel: "De manier waarop hij verdedigt, zijn work rate en wat hij doet voor de ploeg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thierry Henry is nu al een tijdje aan de slag als assistent bij de Rode Duivels, maar dat wil niet zeggen dat de Fransman niet meer opkijkt als er een Belg de pannen van het dak speelt. Zo was Henry dit weekend onder de indruk van... Eden Hazard.

Chelsea zette zaterdagnamiddag een sterke prestatie neer, en dat op het veld van titelconcurrent Manchester City. The Blues van Antonio Conte speelden de perfecte wedstrijd en ook Eden Hazard maakte indruk.

“We zagen een goede Eden Hazard. Hij scoorde en, ja, hij had nog eens tot scoren kunnen komen”, vertelde Henry op Sky Sports. “Maar wat ik vooral onthoud van zijn wedstrijd, is de manier waarop hij verdedigde, zijn work rate en wat hij deed voor de ploeg.”

"Er stond een échte ploeg op het veld"

“Als ik het stadion verlaat (hopelijk gebeurde dat zaterdag nog voor Henry, nvdr.), zal ik aan mijn vrienden vertellen dat ik een échte ploeg op het veld zag staan”, besloot de assistent-trainer van de Rode Duivels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties