Rednic spreekt voor het eerst, ook nieuws over Staelens

Simon Hamoir
Simon Hamoir
| 0 reacties
Rednic spreekt voor het eerst, ook nieuws over Staelens
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moeskroen heeft een nieuwe oefenmeester: Mircea Rednic. Die gaf voor het eerst duiding bij zijn nieuwe job en wil iedereen kansen geven, zoveel is nu al duidelijk.

"Ik ben tevreden terug in België te zijn. Ik kom in Moeskroen op een moeilijk moment, maar het is niet de eerste keer dat ik zo'n soortgelijke job moet aanvatten", aldus Rednic op zijn officiële persvoorstelling.

Ondertussen is ook duidelijk geworden dat Lorenzo Staelens niet langer assistent zal blijven onder Rednic, een functie die hij wel had onder De Boeck. Er wordt gekeken of hij een andere functie binnen de club kan uitvoeren.

Ze vormen nog geen ploeg

"De groep heeft zeker zijn kwaliteiten", beseft de Roemeen. "Maar ze vormen nog geen ploeg. Ik hoop dat snel te kunnen omdraaien. We moeten ook aan onze supporters denken, die momenteel redenen hebben om ongelukkig en boos te zijn. We verdienen die 15e plek zeker niet."

Niemand is veilig, zoveel is duidelijk: "Iedereen begint opnieuw van nul", is hij kristalhelder. Het is nu dus aan de spelers om te tonen wat ze in hun mars hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties