Hein Vanhaezebrouck kijkt al naar de toekomst: "Ik wil het Kanaal eens oversteken"

Redactie
| 5 reacties
Hein Vanhaezebrouck kijkt al naar de toekomst: "Ik wil het Kanaal eens oversteken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck was meer dan in de wolken na de late goal van Coulibaly in het Turkse Konyaspor. "Voor het tweede jaar op rij Europees overwinteren, dat is niet slecht hé", aldus de oefenmeester van de Buffalo's. En hij kijkt ook al vooruit naar de toekomst.

"Coulibaly heeft echt een patent op doelpunten in het slot van de wedstrijd. Dit deed inderdaad een beetje denken aan Lyon, al waren we nu wel veel meer op zoek naar het winnende doelpunt", aldus Vanhaezebrouck duidelijk tegenover Sporza.

"We overwinteren voor het tweede jaar op een rij, dat is toch wel straf in een lastige groep. Ik moet mijn spelers dan ook feliciteren voor hun sterke prestaties, al maakten we ook veel fouten. Wat ik nu wil? Doe maar eens een Engelse ploeg in de volgende ronde, want ik wil het Kanaal graag eens oversteken."

Het zal dan Tottenham moeten worden voor AA Gent, want Manchester United kunnen de Buffalo's in de 1/16e finales niet tegenkomen. Maandagmiddag weten we de loting van de Belgische teams in de Europa League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties