Reactie Maker van werelddoelpunt op Daknam toch niet tevreden: "Op training gaan ze ook vlot binnen, maar ..."

Maker van werelddoelpunt op Daknam toch niet tevreden: "Op training gaan ze ook vlot binnen, maar ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem wist op bezoek bij Lokeren niet meer dan een puntje uit de brand te slepen. Met dank toch ook wel aan Brian Hamalainen, die enig mooi wist te scoren. "Jammer dat het geen drie punten betekende."

Doelpunt van de speeldag? Ze gaan van ver moeten komen om Brian Hamalainen een hak te zetten dit weekend, want de manier waarop hij een vrije trap tegen de touwen schilderde was wel waanzinnig te noemen.

"Ach, ik was vooral blij dat hij erin ging, want ik vreesde eerst nog dat hij over de kooi zou vliegen. Maar hij zat lekker binnen. Zoveel oefen ik nochtans niet op vrije trappen, al trappen Mbaye, Onur en ik er al eens een paar na een training."

"Op training gaan ze overigens vlot binnen. Ach, dat moet ik gewoon zeggen hé", aldus de lachende Deen. "Hij zat er mooi in, maar het leverde maar een puntje op. En dat is toch wel een beetje jammer, want we wilden na de rust de controle houden en binnen de minuut kregen we een goal binnen."

Slotsom: "Een dubbel gevoel, want de ontgoocheling weegt sfeer door. Maar met deze 2 op 9 gaan we ons nog geen zorgen maken, dat zeker niet. We moeten positief blijven en rustig blijven verder timmeren aan de weg. Dan zal alles wel goedkomen", besloot Hamalainen met een positieve noot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties