Reactie Rednic krabbelt al terug en spelers geven De Boeck nog een trap na

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moeskroen
| 4 reacties
Rednic krabbelt al terug en spelers geven De Boeck nog een trap na
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mircea Rednic had bij zijn aanstelling toch een opmerkelijke uitspraak in huis: "Er zit genoeg kwaliteit in deze ploeg, maar het is nog geen team", zei hij. Zaterdagavond was daar alvast weinig van te merken.

Rednic gaf na de wedstrijd tegen KV Mechelen wat meer duiding bij zijn uitspraak: "Ja, ik vind dat nog steeds. Ik ga altijd zeggen dat ik de beste spelers heb tot ik in januari misschien nog iets anders voor handen heb", aldus de nieuwe coach van de Henegouwers. En dat is toch al iets anders dan wat hij eerst zei.

Glen De Boeck kreeg trouwens nog een trap na van één van zijn spelers. "Het verlies is een zware klap voor iedereen, zeker voor de nieuwe trainersstaf. Maar het niveau gaat omhoog gaan, dat beloof ik iedereen bij Moeskroen", zei Filip Markovic.

"De spelers zijn nu gelukkig, ik zag deze week toch al iets anders op training. Elke verandering was goed geweest. Deze coach wil voetballen en niet met de lange bal spelen, want daar liggen onze kwaliteiten niet. Dat is het grote verschil. Of dat gaat werken? Vraag me het nog eens binnen twee weken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties