Officieel: Bayern München is iedereen te snel af en doet héle goede zaak

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Officieel: Bayern München is iedereen te snel af en doet héle goede zaak
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München krijgt dit seizoen in de Bundesliga af te rekenen met de concurrentie van promovendus RB Leipzig, maar toch staat het team van Carlo Ancelotti sinds afgelopen weekend opnieuw aan de leiding in Duitsland. Dinsdag had de club nog meer goed nieuws in petto.

Bayern München maakte via zijn officiële kanalen bekend dat Robert Lewandowski langer bij de club blijft. De Poolse doelpuntenmachine zette zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst tot de zomer van 2021.

De voorbije jaren droomden verschillende (Engelse) topclubs van een samenwerking met Lewandowski, maar die maakt met deze contractverlenging duidelijk dat zijn toekomst in de Allianz Arena ligt. "Deze club geeft me alles wat ik nodig heb. Hier komen mijn dromen uit", aldus de spits.

Garantie op doelpunten

Lewandowski is een garantie op doelpunten. Vorig seizoen scoorde de inmiddels 28-jarige Pool dertig keer in de Bundesliga, tijdens deze jaargang staat zijn teller alweer op elf. Bayern München haalde Lewandowski in 2014 gratis weg bij concurrent Borussia Dortmund

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties