VIDEO: Hein Vanhaezebrouck erg tevreden met loting tegen Tottenham, maar: "Niet haalbaar"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
VIDEO: Hein Vanhaezebrouck erg tevreden met loting tegen Tottenham, maar: "Niet haalbaar"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De loting van AA Gent tegen Tottenham deed fans en spelers al euforisch worden, maar ook Hein Vanhaezebrouck is meer dan tevreden. Al beseft hij ook dat kwalificatie schier onmogelijk is.

"De spelers wilden graag tegen AS Roma of Tottenham spelen, ik heb daar nog Schalke 04 aan toegevoegd", aldus Vanhaezebrouck. Dat waren de drie grote namen. "We hadden ook nog drie haalbare kaarten opgelijst, maar die ga ik niet noemen."

"Was het één van die negen andere geweest, dan was dat een teleurstelling. Dan was het geen grote naam én geen haalbare kaart." De kansen zijn gering tegen Tottenham. "Uiteraard is dat niet haalbaar. Dat is een team dat top is in de Premier League."

Unieke match op Wembley

Vooral de locatie van de wedstrijd, het legendarische Wembley, spreekt Vanhaezebrouck aan. "Fantastisch, op Wembley spelen. Het kader is extra speciaal. Hoeveel kans heb je om daar te spelen? Dan moet je met een Engelse club de Cupfinal halen, of met de nationale ploeg tegen Engeland spelen. Die kans is dus nihil, maar wij kunnen het doen."

Bekijk hieronder de volledige reactie van Hein Vanhaezebrouck. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties