KVK-voorzitter Allijns over wegkwijnende toptransfer: "Zijn tijd komt nog, daar ben ik zeker van"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
KVK-voorzitter Allijns over wegkwijnende toptransfer: "Zijn tijd komt nog, daar ben ik zeker van"
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Lars Veldwijk had zich zijn transfer naar KV Kortrijk wellicht helemaal anders voorgesteld. De Nederlandse goalgetter, die onlangs voor Zuid-Afrika een interland speelde, kwam voorlopig nog maar een kwartier in actie.

Dat was in competitie, in de Beker speelde hij al een volledige helft. Scoren kon hij nog niet. Nochtans werd er vooraf heel wat verwacht van de bij PEC Zwolle vlot scorende spits. KV Kortrijk-voorzitter Allijns wil zijn aankoop nog niet opgeven.

"Hij heeft wat aanpassingsproblemen, zijn moment zal wel nog komen, daar ben ik van overtuigd", aldus Allijns aan Voetbalkrant.com. De spits, die een contract van maar liefst vier seizoenen kreeg, zit echter vaak niet in de selectie. "Ik laat me niet in met de keuzes van de trainer."

Rougeaux? Dat is een jongen voor de toekomst. Hij zal ons volgend seizoen zeker van dienst zijn

"Voor het overige mogen we onze transfers geslaagd noemen", gaat de voorzitter verder. "Ouali doet het goed, net als Saadi." Ook Goutas staat wekelijks in de basis, maar Rougeaux zagen we nog niet vaak in actie. "Dat is een jongen voor de toekomst."

"Dat wisten we ook op voorhand, die moet nog rijpen. Hij zal meer kansen krijgen naar het einde van het seizoen toe, wie weet in play-off 2. Het blijft een talent en hij zal ons volgend seizoen zeker van dienst zijn."

Wat met Stijn De Smet?

Rest nog de situatie van Stijn De Smet. Die werd naar de B-kern verwezen na een dispuut met Belhocine. "Ik geef daar geen commentaar op, dit moeten we intern bekijken. Het zijn maatregelen die in samenspraak met de directie genomen werden. Het is goed dat Stijn er zelf rustig onder blijft en er nog niet veel in de media verscheen. Dat wil ik zo houden", sloot Allijns af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties