Reactie Ovono houdt Oostendse droom levendig: "Ze hebben er toch goed aan gedaan om me te houden"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Oostende
| 4 reacties
Ovono houdt Oostendse droom levendig: "Ze hebben er toch goed aan gedaan om me te houden"
Foto: © Photonews

KAA Gent had vanavond de kansen om KV Oostende uit de Beker van België te knikkeren. Meer zelfs: op slag van rust kregen de Oost-Vlamingen zelfs een strafschop. Didier Ovono was echter bij de pinken om zich tot held te kronen.

We moeten wel eerlijk blijven: Kenneth Saief deed niet al te hard zijn best om de elfmeter voorbij Didier Ovono te trappen. De strafschop was ontzettend zwak getrapt.

"Het was mijn dag", knipoogt de Gabonese doelman van KV Oostende. "Uiteindelijk heb ik gewoon mijn werk gedaan, hé. Ik ben ongelooflijk blij met deze kwalificatie. Dit is de magie van de Beker. "

Ovono geniet met volle teugen van het succes. "Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik dit seizoen één wedstrijd zou spelen", doelt de goalie op de komst van Silvio Proto.

"Oostende heeft er echter goed aan gedaan om te houden. Zo kan ik mijn waarde (Proto ligt in de lappenmand, nvdr.) toch nog bewijzen. Het was aanvankelijk lastig, maar ik heb het matchritme inmiddels opgepikt."

De finale? Ik droom er nu vooral van om de halve finale te winnen

Didier Ovono

Ovono wil echter niet té ver vooruitlopen. "De finale? Ik droom er nu vooral van om de halve finale te winnen. Een voorkeur heb ik niet als tegenstander. We moeten sowieso winnen, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties