Barcelona moet dringend 'probleem' oplossen: 'Coming man van 30 miljoen euro op weg naar Camp Nou'

Redactie
| 1 reacties
Barcelona moet dringend 'probleem' oplossen: 'Coming man van 30 miljoen euro op weg naar Camp Nou'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nu de transfermarkt weldra zijn deuren opent, gonst het van de geruchten in de voetbalwereld. FC Barcelona staat dezer dagen achter grote rivaal Real Madrid in de stand, en daar willen de Catalanen na de jaarwisseling verandering in brengen.

Volgens het Spaanse Sport is Barcelona naarstig op zoek naar een nieuwe rechtsachter. De club moet volgens de krant het ‘probleem’ op de rechtsback zien op te lossen. Aleix Vidal voldoet niet, terwijl het dit seizoen dan maar ‘behelpen’ werd met jeugdproduct Sergi Roberto, van nature een centrale middenvelder.

Sergi Roberto deed het niet eens zo slecht op de rechtsback, maar toch lijkt Barça op zoek naar een man die daar beter zijn plan kan trekken. Volgens Sport staat Joao Cancelo, de rechtsachter van Valencia en de Portugese nationale ploeg, bovenaan het verlanglijstje van de Catalaanse grootmacht.

30 miljoen euro

De 22-jarige Cancelo is één van de coming men van het Portugese voetbal. De rechtervleugelverdediger maakte eind vorig jaar zelfs nog twee doelpunten in drie interlands. Het prijskaartje dat rond de hals van de verdediger hangt? 30 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties