Martinez gaat in Valencia scouten voor youngster die aan zijn comeback bezig is

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 1 reacties
Martinez gaat in Valencia scouten voor youngster die aan zijn comeback bezig is
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is al heel wat te doen geweest om de keuzes van Belgisch bondscoach Roberto Martinez. Nu is er in Spanje een verloren zoon zich stilletjes aan het bewijzen, en dat heeft ook Martinez opgemerkt.

Zakaria Bakkali maakte zijn profdebuut bij PSV en speelde datzelfde jaar ook zijn eerste interland. Hij kon voor zijn Marokkaanse roots kiezen, maar wou toch voor de Rode Duivels spelen. Hij leek hét nieuwe Belgisch toptalent te worden, maar is dan door allerlei controverse en een zware blessure weggezakt. Nu is hij weer erg sterk bezig bij Valencia.

"Ik volg al die jongeren. Ik wil bijvoorbeeld in Valencia ook Zakaria Bakkali gaan scouten," zei bondscoach Martinez in Fan. Hij heeft de terugkeer van Bakkali dus ook opgemerkt en een nationale selectie is dan ook niet ondenkbaar. "De Rode Duivels blijven mijn ambitie, maar ik moet rustig blijven," zei de 20-jarige Bakkali nog in het begin van het seizoen.

De volgende international van de Rode Duivels is thuis tegen Griekenland op 25 maart. Zullen we dit beeld dan terug zien?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties