Bossie tevreden met terugkeer van Rode Duivel: "Klopp kon echt niet meer om hem heen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Bossie tevreden met terugkeer van Rode Duivel: "Klopp kon echt niet meer om hem heen"
Foto: © photonews

Na de zwakke prestaties van Loris Karius mocht Simon Mignolet tegen Middlesbrough weer tussen de palen staan voor Liverpool. Johan Boskamp is tevreden dat Klopp die beslissing gemaakt heeft.

Bij de Rode Duivels moet hij misschien onderdoen voor collega Courtois, maar bij Liverpool is weer hij de nummer één. "Simon is de beste doelman van Liverpool. Ik heb bewondering voor hem," zegt Boskamp in het Het Belang van Limburg. "Zeker als je ziet hoe rustig hij gebleven is in die moeilijke periode. Hij heeft zich niks aangetrokken van de buitenwereld. Na een tijdje keerde de publieke opinie zich weer in zijn voordeel. Klopp kon echt niet meer om hem heen."


"Dit is een serieuze overwinning voor Simon. Dezelfde Liverpool-iconen die hem eerder uit de basis riepen, wilden hem nu weer in de goal." En dat was naast de sterke mentaliteit van Mignolet ook te wijten aan een zwakke vervanger. "Maar je hebt gezien hoe het is afgelopen. Het is duidelijk dat Karius Liverpool punten heeft gekost. Al had ik gedacht dat hij langer aan Karius zou vasthouden, tenslotte heeft hij (Klopp) zijn landgenoot zelf binnengehaald," besluit Bossie.

Maandag speelt Liverpool de o zo belangrijke derby tegen Everton. Zal Mignolet Lukaku en co van een doelpunt kunnen houden?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties