Speelt Hein blufpoker voor Anderlecht? Drie sterkhouders onzeker

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 5 reacties
Speelt Hein blufpoker voor Anderlecht? Drie sterkhouders onzeker
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanhaezebrouck zat de laatste weken al met kopzorgen om de fysieke paraatheid van Renato Neto en Nana Asare, in Sint-Truiden kwam daar nog eens Kalifa Coulibaly bij. En Hein? Hij blijft mysterieus.

In de Gentse selectie prijken immers tweeëntwintig namen, waarvan er bij Neto, Asare én Coulibaly een vraagteken staat. "We hebben een grote selectie voor morgen, waar bij een drietal spelers een vraagteken staat", legt Vanhaezebrouck uit.

"Ze hebben op het veld getraind, maar het is afwachten of ze er een reactie van ondervinden. Daardoor hebben we tweeëntwintig namen geselecteerd. In het beste geval zijn er drie fit, in het slechtste geval nul. Voor het overige heeft Matton wat hinder aan de aanhechting van de hamstring."

Wie er alvast wel opnieuw bij is, is Moses Simon. "Of hij klaar is? Hij zit in de selectie", wou Vanhaezebrouck niet in zijn kaarten laten kijken. Jongeren De Smet en Verstraete vullen de selectie op.

Selectie Gent: Asare (?), Coulibaly (?), Davidzada, De Smet, Dejaegere, Esiti, Foket, Gershon, Milicevic, Neto (?), Nielsen, Perbet, Rabiu, Rinne, Saief, Schoofs, Simon, Taravel, Thoelen, Van Der Bruggen, Vandenbussche en Verstraete.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties