Lukasz Teodorczyk overladen met lof na 16 competitiegoals in 2016: "Een échte killer, zó dankbaar en ik ben zeker dat hij bij ons blijft"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Charleroi
| 17 reacties
Lukasz Teodorczyk overladen met lof na 16 competitiegoals in 2016: "Een échte killer, zó dankbaar en ik ben zeker dat hij bij ons blijft"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een zwakke eerste helft, een nog minder begin van de tweede. En toch ging Anderlecht maandag met drie punten aan de haal bij Sporting Charleroi. Met dank aan Lukasz Teodocrzyk.

De Pool opende zijn parcours bij paars-wit op 7 augustus met een goal tegen KV Kortrijk, en sloot 2016 af met zijn zestiende uit bij Charleroi. "Hij is zó bepalend voor ons", besefte Bram Nuytinck na afloop. "Als spits moet hij scherp blijven voor die ene kans. Daar was zijn doelpunt vandaag een prachtig voorbeeld van."

Niet in de match, maar toch weer scoren...

"Hij zat vandaag niet echt in de match, maar het belangrijkste voor een spits blijft scoren. Dat heeft hij vandaag toch maar weer mooi gedaan", pikte Leander Dendoncker in. "We zijn hem enorm dankbaar." Sofiane Hanni was dan weer wat blij met de extra assist. "Mijn vijfde? Ik denk dat ik al aan zes zit. (lacht) Teo is gewoon een echte killer."

Hij heeft nog een contract bij Anderlecht en voelt zich hier goed

René Weiler

Ook coach René Weiler stak zijn lof niet weg voor de man die Anderlecht al meermaals van puntenverlies behoedde. "Alle weken laat hij zien dat hij een echte killer is", besloot de Zwitserse coach. "Of Teo ook blijft? Hij heeft nog een contract lopen bij Anderlecht en voelt zich ook goed. Hij heeft hier doelen te realiseren. Ik ben dan ook zeker dat hij zal blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties