Stef Peeters, man van 7 assists, is een van de ontdekkingen tot dusver in de Jupiler Pro League: "Hij is een garantie op goals"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Stef Peeters, man van 7 assists, is een van de ontdekkingen tot dusver in de Jupiler Pro League: "Hij is een garantie op goals"
Foto: © photonews

Volg STVV nu via WhatsApp!

Met zijn zevende assist van het seizoen sloot Stef Peeters zijn eerste halfjaar bij STVV in schoonheid af. De Belgische voetbalfan maakte de jongste maanden kennis met zijn haarfijne traptechniek.

Ook dinsdag zaaiden de vrije trappen van Peeters paniek in de achterhoede van Standard. Mét Truiens succes, want tien minuten voor het einde kopte Yohan Boli de 2-1 (die uiteindelijk niet voldeed voor de zege) in doel. "Zo iemand is van goudwaarde", zwaaide Boli met lof naar de assistgever. "We voelen elkaar goed aan."

Er wordt wel eens gezegd dat ons nieuwe systeem hem niet ligt, maar daar was tegen Standard niets van te merken

Ook in de eerste helft leverde Peeters ei zo na een assist af. Pieter Gerkens kon net niet voldoende zijn hoofd tegen het leer zetten om te scoren. "Er wordt wel eens gezegd dat ons nieuwe systeem hem niet ligt, maar daar was tegen Standard niets van te merken", aldus Gerkens. "Hij is een garantie op een aantal goals per seizoen."

Ook Gerkens liet zich de jongste weken opmerken voor doel. "Vaak in de box komen is wel mijn ding. (lacht) Men zegt wel eens dat er geluk mee gemoeid is, maar als je regelmatig naar doel kan schieten heb je er gewoon een neus voor. Als je dan iemand als Stef in de ploeg hebt, is dat enorm dankbaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties