Vanhaezebrouck: "Met dit programma moeten we altijd bij de top-zes zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 6 reacties
Vanhaezebrouck: "Met dit programma moeten we altijd bij de top-zes zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck en z'n jongens weten wat hen te doen staat, zeker nu Racing Genk over hen sprong na de zege bij STVV. Voor die confrontatie blikte Vanhaezebrouck vooruit naar het treffen met Eupen en de strijd om play-off 1.

"Met het programma dat er voor ons aankomt (Eupen(t), Standard(u), Moeskroen(t), Waasland-Beveren(u) & KV Mechelen(t)), moeten we in principe altijd bij de top-zes zijn. Daar heb ik nooit aan getwijfeld, maar we moeten het waarmaken. Als we de thuiswedstrijden winnen, gaan we er dichtbij zijn", aldus Vanhaezebrouck.

"In 2017 hebben we nog niet verloren en we moeten dus die lijn doortrekken." Dat moet tegen Eupen. "Dat is een goeie ploeg in slechte papieren. Ze hebben ook meegemaakt wat het is om veel matchen te spelen op korte tijd en dat heeft hen punten gekost."

Niemand is bezig met Tottenham

De terugmatch herinneren ze zich in Gent nog levendig. Een geldig doelpunt werd er afgekeurd, waarop Eupen nog de winning goal maakte aan de overkant. "Dat moet een waarschuwing zijn, ook al verdienden we die nederlaag niet."

Verder staat donderdag de clash tegen Tottenham op het programma, bij Gent mogen ze zaterdagavond niet té veel gaan wegdromen. "Niemand is al bezig met Tottenham. We zijn al zover geëvolueerd dat we altijd wedstrijd per wedstrijd nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties