Sensationele match met twee wereldgoals in Madrid: goal en assist voor Carrasco (VIDEO)

Yannick Lambrecht
| 8 reacties

Atletico Madrid moest zondagavond met een gehavende verdediging aanvangen tegen Celta de Vigo. Maar in de aanval was er geen vuiltje aan de lucht want er vielen geweldige doelpunten, onder andere één van Carrasco.

Bij Atletico Madrid geen Godin, Oblak en Gimenez aan de aftrap. Dat was meteen te zien want na vijf minuten keken de mannen van Simeone al tegen een achterstand aan. Geen zorgen, want in de 11e minuut gaf Yannick Carrasco de bal aan Torres, die hem omhoog wipte en met een wonderbaarlijke omhaal Alvarez verschalkte. Geniet u vooral van de beelden hieronder. Kleine smet op de avond van Torres: op het halfuur kreeg Atletico Madrid een penalty, Torres trapte die ongelukkig tegen de deklat.

Atletico maakte na de rust hun kansen niet af en kreeg nog het deksel op de neus: de Zweed Guidetti leek de punten te stelen in het Vicente Calderon. Maar dan stond Yannick Ferreira Carrasco op: hij scoorde een volley die zeker niet moest onderdoen voor die van Torres (zie beelden hieronder). De thuisfans waren al opgelucht met een punt, maar een minuut later bracht sterspeler Antoine Griezmann iedereen in totale extase: 3-2 winst voor de Madrilenen.