Lukaku heeft vertrouwen te koop: "Wie de beste speler op FIFA 17 is? Ik!"

Lukaku heeft vertrouwen te koop: "Wie de beste speler op FIFA 17 is? Ik!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat gaat er gebeuren met Romelu Lukaku deze zomer. De spits zelf stuurt gemengde signalen de buitenwereld in. In een interview met EA Sports, makers van het wereldberoemde FIFA-spel, laat hij nog maar eens in zijn kaarten kijken.

Lukaku werd speler van de maand maart na zijn vier goals en topschutterstitel. "Dat komt door hard werk en toewijding. Ik doe altijd mijn best en wil altijd winnen. Ik wil met Everton geschiedenis schrijven. We moeten mikken op de top vier."

En dat lijkt een opgave voor volgend seizoen te moeten worden, want de achterstand op City - dat nog een match te goed heeft - bedraagt al acht punten. Maar Lukaku heeft ook persoonlijke ambities. "Ik wil gewoon beter worden. Ik vind dat elk onderdeel van mijn spel verbeterd is. Vroeger scoorde ik doelpunten, maar nu is de kwaliteit van die doelpunten beter geworden."

"Ik kan nu zelf kansen creëren en ik heb zelfs een vrije trap gescoord, ik heb meer kopbalgoals gescoord. Maar ik wil nog steeds blijven verbeteren. Ik heb sinds ik klein was altijd geloofd in mijn eigen capaciteiten", aldus de man wie ook gevraagd werd wie de beste speler op FIFA 17 is: "Ik!", was het duidelijk antwoord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties