Reactie Genk-coach opgelucht: "Weinig ploegen gaan hier gemakkelijk komen winnen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Roeselare
| 17 reacties
Genk-coach opgelucht: "Weinig ploegen gaan hier gemakkelijk komen winnen"
Foto: © photonews

Albert Stuivenberg moest lang wachten vooraleer hij KRC Genk voorbij KSV Roeselare zag geraken. De Nederlandse coach voerde alvast een gouden wissel door.

KRC Genk vond geen gaatje in de West-Vlaamse defensie tot... Albert Stuivenberg ervoor koos om José Naranjo tussen de krijtlijnen te droppen. De flankaanvaller had maar enkele minuten nodig om de winning goal te scoren.

"Dat was een gouden wissel", knipoogt Stuivenberg. "Ik wist natuurlijk op voorhand dat dat zou gebeuren. Nee, natuurlijk niet. (lacht) Er moest op dat moment iets gebeuren, hé. En met Naranjo hebben we dan een goede troef achter de hand."

We moeten echter eerlijk zijn: eigenlijk verdienden de Smurfen de zege helemaal niet. "Ik voorspel nu al dat er weinig ploegen gemakkelijk zullen komen winnen op Roeselare", besluit de Nederlander.

Onze eerste helft was héél matig

Albert Stuivenberg

"We hadden enorm veel moeite om in ons normale spel te komen. Roeselare is echt een gevaarijke ploeg. Vooral onze eerste helft was héél matig. Uiteindelijk ben ik heel blij met de zege en de bijhorende zes op zes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties