Interview Deze ex-vedette van Anderlecht wil nog iets zeggen: "Spajic kan Zlatan aan"

Deze ex-vedette van Anderlecht wil nog iets zeggen: "Spajic kan Zlatan aan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat de clash op het programma, in ieder geval voor Anderlecht. En Milan Jovanovic is één van die jongens die spijt heeft dat hij er niet zal bij zijn in het Constant Vanden Stock-stadion. "Maar ik ga schreeuwend supporteren."

Jovanovic is met zijn drukke agenda - de man is spelersmakelaar geworden - niet makkelijk te pakken te krijgen. Maar joviaal is hij nog altijd. "Sorry, sorry my friend", is het eerste wat we te horen krijgen. 't Is niks Milan, voor jou proberen we met plezier tien keer... "Ik hou mijn vingers gekruist", zegt Jovanovic als we hem vragen over dé match.

"Spijtig dat ik er niet in het stadion zal bij zijn. Of Anderlecht een kans maakt? Off course! Manchester United is een club met een grote geschiedenis, maar Anderlecht is dat ook. Ja, ok, ze hebben Zlatan Ibrahimovic, maar hij is niet Manchester United. De beste elf zullen het halen. En daardoor maakt Anderlecht zo'n goeie kans."

En weet: Jovanovic en al zijn vrienden - en dat zijn er veel - zullen voor Anderlecht supporteren

Jova is er wel degelijk van overtuigd dat paars-wit zijn voet naast die van de Engelse recordkampioen kan zetten. En daarvoor kijkt hij ook naar een landgenoot. "Uros Spajic kan Zlatan aan. Hij heeft er de ervaring voor en heeft genoeg kwaliteiten."

En Jovanovic heeft nog een boodschap: "Ik hoop op een goeie match, een match die nog lang in het geheugen van de supporters zal blijven hangen. Ik wens de fans spektakel toe. En weet: Jovanovic en al zijn vrienden - en dat zijn er veel - zullen voor Anderlecht supporteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties