Wordt Lukaku duurste speler ooit? 'Everton hangt ongezien prijskaartje rond nek van topschutter'

Redactie
| 10 reacties
Wordt Lukaku duurste speler ooit? 'Everton hangt ongezien prijskaartje rond nek van topschutter'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku trekt na dit seizoen zo goed als zeker de deur bij Everton achter zich dicht. Onze landgenoot staat op het verlanglijstje van heel wat Europese topclubs, maar de clubleiding van zijn huidige club wil de jackpot vangen.

Zo meldt The Liverpool Echo dat Everton zijn topschutter niet voor een appel en een ei zal laten gaan. Volgens het medium willen The Toffees zomaar eventjes 100 miljoen pond rijker worden bij een vertrek van Lukaku. Dat is omgerekend een slordige 118 miljoen euro.

Lukaku is momenteel topschutter in de Premier League met 24 doelpunten. De spits hoopt straks de vruchten van een beresterk seizoen te plukken, terwijl Everton duidelijk op een aanzienlijke transfersom hoopt.

Duurste transfer ooit

Manchester United, Chelsea, Juventus, PSG en Real Madrid werden al genoemd als potentiële bestemmingen, en die clubs weten nu ook hoeveel geld ze moeten overschrijven op de bankrekening van Everton, willen ze Lukaku in huis halen. Als er straks effectief een club 118 miljoen euro op tafel legt voor Big Rom, dan wordt die in één klap de duurste transfer uit de geschiedenis van het voetbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties