Waar gaat Izquierdo heen? 'Club Brugge heeft contact met Spaanse subtopper, maar...'

Redactie
| 31 reacties
Waar gaat Izquierdo heen? 'Club Brugge heeft contact met Spaanse subtopper, maar...'
Foto: © Photonews

Club Brugge ziet er aan de start van volgend seizoen wellicht wat anders uit. Verschillende smaakmakers hopen op een transfer, met José Izquierdo op kop. De Colombiaan droomt van een grote competitie en die droom zal wellicht ook waarheid worden.

Zo is Sevilla al langer dan vandaag geïnteresseerd in de Colombiaanse sneltrein van Club Brugge. De Spaanse subtopper wilde Izquierdo vorige zomer al inlijven, maar toen hield blauw-zwart het been stijf.

En ook nu zal Club zijn Gouden Schoen niet zonder slag of stoot laten vertrekken. De vicekampioen heeft een transferbedrag van 20 miljoen euro in gedachten en geïnteresseerde ploegen moeten zo dicht mogelijk bij dat bedrag in de buurt komen, willen ze Izquierdo overnemen.

Contacten met Sevilla

“Er zijn contacten met Sevilla, maar de club wil het gevraagde bedrag niet op tafel leggen”, aldus William Londono van GoPro, het bedrijf dat Izquierdo vertegenwoordigt, aan Estadio Deportivo.

De voorbije weken toonde ook het Italiaanse Internazionale, een kapitaalkrachtige club, interesse. Tot een concreet bod kwam het nog niet, maar daar zou in de komende tijd verandering in moeten komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties