Windstilte rond Mechelse sterkhouder waar AA Gent en Club Brugge voor duelleren, maar... 'Volgende week weer gesprekken'

Redactie
| 29 reacties
Windstilte rond Mechelse sterkhouder waar AA Gent en Club Brugge voor duelleren, maar... 'Volgende week weer gesprekken'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Richting het seizoenseinde werd er druk gespeculeerd over de toekomst van Jordi Vanlerberghe. De sterkhouder van KV Mechelen kon namelijk zowel naar AA Gent als naar Club Brugge.

De uitspraken van Vanlerberghe waren daarbij opvallend. De polyvalente belofteninternational sloot een verhuis naar de Arteveldestad uit, en benadrukte dat hij enkel naar Club wil. Gedurfde uitlatingen voor een speler van amper 20.

Nieuwe onderhandelingen

Ondertussen zijn we enkele weken verder, en kwam er in het dossier van Valerberghe nog geen schot. Volgens Het Laatste Nieuws bestaat de kans dat Club volgende week de onderhandelingen met Mechelen opnieuw opstart.

Vanlerberghe ligt nog tot medio 2019 onder contract Achter de Kazerne, maar heeft te kennen gegeven dat hij wil vertrekken. Afgelopen seizoen kwam hij in 22 competitieduels in actie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties