Antwerp zal er staan tegen Anderlecht, maar ook: "Ongetwijfeld nog nieuwe jongens"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 5 reacties
Antwerp zal er staan tegen Anderlecht, maar ook: "Ongetwijfeld nog nieuwe jongens"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp haalde al zwaar uit in de oefenmatchen en zit vol ongeduld te wachten op de openingsspeeldag tegen Anderlecht. Echt groot transfernieuws is er nog niet, maar lang zou dat niet meer duren.

Alexander Corryn, die een verlengd huurcontract kreeg, weet in Gazet van Antwerpen te zeggen dat de transfers nog zullen komen. "Er zullen ongetwijfeld nog nieuwe jongens bijkomen, dus de concurrentie zal groot zijn, maar dat is normaal in eerste klasse. Met concurrentie moet je leren omgaan, elke dag opnieuw."

Dat de concurrentie een pak groter is, lijdt geen twijfel. Woensdag werd het contract van publiekslieveling Joren Dom ontbonden na vijf seizoenen op de Bosuil. Hij zal een van de komende dagen wellicht bij Beerschot Wilrijk tekenen.

Weer aan de top

"Met alle respect voor ploegen als Tubeke, nu komt de top van België er weer aan. We zullen er staan als Anderlecht eind juli op bezoek komt. Het is nog een beetje te vroeg om nu al een doel te stellen, maar we moeten sowieso wel hoger mikken dan alleen maar de redding. Alles is daarvoor aanwezig," benadrukt Corryn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties