Standard-coach Sa Pinto vernietigend voor systeem met videoref na verlies tegen STVV

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Sint-Truiden
| 9 reacties
Standard-coach Sa Pinto vernietigend voor systeem met videoref na verlies tegen STVV

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat een einde van de wedstrijd tussen STVV en Standard. De Rouches gingen onderuit na een dolle slotfase waarin nog twee Luikse rode kaarten werden getrokken en Standard nog een tegengoal van Boli incasseerde.

Standard-trainer Ricardo Sa Pinto was na de match niet te spreken over het feit dat zijn team de match met negen spelers eindigde. Fai kreeg twee keer geel, even later werd Sa uitgesloten na natrappen. Al moest scheidsrechter Boucaut wel de beelden gaan bekijken.

"De eerste helft was er weinig ruimte om te voetballen en waren er veel duels", zei Sa Pinto op de persconferentie. "We hebben geen goede eerste helft gespeeld, maar we waren enkele keren dicht bij de goal. Ook in de tweede helft misten we efficiëntie. Ik vond dat we de drie punten verdienden."

"We hebben een videoref voor Sa, maar niet voor Fai die de bal raakt"

Maar het gespreksonderwerp was uiteraard de twee rode kaarten voor de Rouches. "We hebben een videoref voor Sa, maar niet voor Fai die de bal raakt. Ongelofelijk", aldus een boze Sa Pinto.

"We hadden de scheidsrechter tegen ons. Hij heeft enkele slechte beslissingen gemaakt. Ik heb de informatie dat mijn speler de bal geraakt heeft. Waarom raadpleegt hij dat dan niet? Als je het bij de ene doet, moet je het ook bij de andere doen. Ik vind het heel erg spijtig. We verliezen hier niet één, maar wel drie punten", besluit de Portugees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties