Waar strandt dit Beerschot Wilrijk? "Dromen mag, we hebben al een statement gemaakt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Waar strandt dit Beerschot Wilrijk? "Dromen mag, we hebben al een statement gemaakt"
Foto: © jan mees

Beerschot Wilrijk is uitstekend gestart in Eerste Klasse B en verrast vriend en vijand. Met meer dan een derde van de eerste periode al achter de rug, staat het al vier punten voor op de tweede. We legden ons oor te luister bij één van de architecten van het succes: Alexander Maes.

"Het gaat niet slecht", klinkt het bescheiden aan de andere kant van de lijn. "We mogen niet klagen." Hét geheim van het succes zit in de automatismen. "We zijn van vorig jaar op elkaar ingespeeld en dat loont naar dit seizoen toe. De nieuwkomers hebben zich ook perfect geïntegreerd."

Het loopt vooral goed met sterspelers Losada en Messoudi. "Die connectie met Mo en Hernan is er ook al van vorig jaar, dat maakt het uiteraard makkelijker. We weten dat veel van hen afhangt in balbezit."

In balbezit hangt veel af van Messoudi en Losada -Alexander Maes

Het ziet er dus meer dan goed uit, al tempert Maes het enthousiasme. "Dromen mag, maar het is nog veel te vroeg om conclusies te trekken. Dit moeten we week na week bevestigen."

Op OH Leuven en Westerlo, de volgende tegenstander, na heeft Beerschot Wilrijk al elk team partij gegeven. "Het is waar dat we goed weten hoe de waardeverhoudingen zitten."

Al heeft dat ook een keerzijde. "Maar elke ploeg gaat zich aanpassen na elke wedstrijd, dus iedereen gaat beter ingespeeld zijn onze manier van spelen. Al heben we met onze start wel al een statement gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties