Liverpool-legende Gerrard zag een sublieme Hazard gisteren, maar is op zijn hoede: "Dan zijn teams als Barça en Real nooit veraf"

Maarten Cattaert
| 1 reacties
Liverpool-legende Gerrard zag een sublieme Hazard gisteren, maar is op zijn hoede: "Dan zijn teams als Barça en Real nooit veraf"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard speelde subliem gisteren tegen Atletico Madrid. "Na prestaties als deze zijn de grote clubs nooit veraf", acht Liverpool-icoon Steven Gerrard een mogelijk vertrek van de Belg niet onzeker.

Zoals je hem gisteren met Chelsea zag spelen tegen Atletico Madrid, leek hij nooit uit roulatie geweest te zijn door een blessure. Michy Batshuayi zorgde in de slotseconden evoor dat Chelsea met de drie punten naar huis keerde, maar het was Eden Hazard die heel de wedstrijd de spotlights naar zich toe trok.

Liverpool-legende Steven Gerrard was zichtbaar onder de indruk bij BT Sports. "Ik denk dat hij de beste speler van de Premier League is als hij zijn dag heeft. Het zelfvertrouwen dat hij uitstraalt is ongelooflijk. Als je dat wat hij bracht tegen Atletico op een constante basis doet, komen clubs als Real Madrid en Barcelona automatisch aan de deur kloppen", is de ex-middenvelder vol lof.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties