Eerlijke Vormer knalde al na 27 seconden raak: "Beter kan niet, hé. Al schoot ik wel slecht, zeg"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Oostende
| 8 reacties

Ruud Vormer zette met een doelpunt en een assist Club Brugge op weg naar de zege

Eerlijke Vormer knalde al na 27 seconden raak: "Beter kan niet, hé. Al schoot ik wel slecht, zeg"
Foto: © photonews

Ruud Vormer was samen met Wesley, en uiteraard matchwinnaar Limbombe, man van de match in de 2-3 overwinning tegen KV Oostende. Met een doelpunt en een assist gingen zijn statistieken opnieuw de hoogte in.

De Nederlander was uiteraard in een opperbest humeur. "Beter kan niet, hé. We moeten deze lijn doortrekken. We spelen goed, het zit goed in elkaar en het zit ook mee", aldus de eerlijke Vormer.

"Oostende is een goeie ploeg, maar ze hebben vooral pech", erkende de Nederlander. "Die krabbelen wel opnieuw recht, het komt wel goed met die ploeg."

Die assists zijn leuk, maar je wil toch ook eens scoren -Ruud Vormer

"Ons geluk dwingen we uiteraard ook af. Iedereen is nu mee met het verhaal van de coach, dat was in het begin wel wat moeilijker." Club Brugge kreeg veel ruimte.

"Ja zij wilden ook gewoon lekker voetballen", aldus de middenvelder die na al die assists eindelijk zijn eerste doelpunt maakte. "Een assist is leuk, maar je wil ook eens een goaltje maken. Wel heel slecht geschoten van me", sloot Vormer lachend af. Hij knalde met een gelukje door de benen van de doelman.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties