Reactie Lokeren begint aan moeilijk vierluik: "Maar het toont toch dat we van die ploegen kúnnen winnen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 2 reacties
Lokeren begint aan moeilijk vierluik: "Maar het toont toch dat we van die ploegen kúnnen winnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elke week is er wel een beetje beterschap te zien in het Waasland. Maar na een reeksje van drie ongeslagen matchen, heeft Sporting Lokeren enkele lastige weken voor de boeg.

Dit zijn de volgende vier wedstrijden voor Lokeren: KV Mechelen (U), KV Oostende (T), Racing Genk (U) en tenslotte de derby tegen AA Gent (T). Na de wedstrijd van dit weekend blikten we met enkele Tricolores vooruit op het moeilijke programma.

Peter Maes:

"Er komen drukke weken aan, waarin wedstrijden mekaar in snel tempo opvolgen. Maar we proberen er meer voetballend vermogen in te slijpen."

Steve De Ridder:

Lessen trekken uit de voorbije drie matchen

"Tegen grotere ploegen hebben we al resultaten kunnen halen, dus het is zeker mogelijk. Maar dan moeten we wel lessen trekken uit de voorbije drie matchen."

Tom De Sutter:

"Vorig jaar waren dat allemaal – of bijna allemaal (Mechelen en Genk vielen net naast de top zes, nvdr.) – ploegen voor play-off 1, hé. Maar de voorbije weken hebben we gewonnen van Zulte Waregem, gelijkgespeeld tegen STVV en nu terug tegen Charleroi. En er zat misschien zelf iets meer in. Maar het toont toch dat we van die ploegen kúnnen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties