Reactie Kara is de enige echt kritische en gaat zwaar door op mentaliteit en te veel aan respect

Kara is de enige echt kritische en gaat zwaar door op mentaliteit en te veel aan respect
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Er was niets aan te doen." Dat was de algemene teneur na de wedstrijd die Anderlecht speelde. Kara Mbodji ging daar echter tegenin en was kritisch voor zijn ploeg en zichzelf: "We hadden veel beter kunnen doen."

Kara was de enige die zwaar tilde aan de 5-0-nederlaag. "Ik ben ontgoocheld ja", zei de Senegalese verdediger. "We konden veel beter doen. Je weet dat die mannen beter zijn, maar je mist hier de kans om met opgeheven hoofd van het veld te stappen. We hebben ze te veel laten spelen. Als je te veel respect toont en als je er niet 'à fond' ingaat, gebeurt dit."

En hij ging door. "Nee, het is niet de schuld van de tactiek van de coach. Dat zou te makkelijk zijn. We moeten er wel lessen uit trekken. De coach had een idee en hij heeft iets geprobeerd. Voor mij was het een gebrek aan mentaliteit."

Ik ga niemand om zijn truitje vragen

Over dat respect wou hij trouwens nog iets zeggen. "Ik ga niemand om zijn truitje vragen. Hun status? 'Je m'en fou!' Ik wissel met niemand, behalve als ik ze ken. Ik begrijp het wel hoor. Maar dat mag niet te zien zijn op het veld. Ik probeer gewoon mijn wedstrijd te spelen", zei één van de enigen die zijn match speelde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties